Access bars behandeling Ede

Maak kennis met access bars

Wil jij meer energie en meer rust in je hoofd? Loopt je hoofd soms over van emoties? Probeer dan eens een access bars behandeling bij Schoonheidssalon Miracle en ervaar hoe je op een makkelijke en ontspannen manier stress kunt loslaten!

Hoe gaat een Access Bars behandeling?

Tijdens de behandeling lig je heerlijk op mijn behandelstoel terwijl ik een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraak.

Deze punten zijn verbonden met een aantal levensgebieden die  voor ons allemaal belangrijk zijn zoals:

Gezondheid, relaties, geld, zelfvertrouwen, de beleving van je lichaam en het verwezenlijken van je hoop en dromen.

Door deze aanrakingen is het lichaam in staat overtollige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies los te laten die altijd opgeslagen zijn geweest.

Er ontstaat weer nieuwe ruimte en rust in je hoofd. Je ervaart weer nieuwe energie voor wat je werkelijk zou willen.

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je al lang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

Na de behandeling heb je in ieder geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval verandert het je leven, doordat je blokkades hebt los kunnen laten!

Vanuit eigen ervaring

Als ik naar mezelf kijk heeft access bars me enorm veel energie gegeven. Ik heb meer ruimte in mijn hoofd, ruimte om dingen met meer gemak te doen.

Waar ik voor een bars behandeling mee vast liep lijkt nu makkelijker te gaan. Het ontdekken van access bars heeft mij meer rust, energie en zelfvertrouwen gegeven. Ik kies nu makkelijker voor mezelf zonder dat ik mezelf hier schuldig over voel of beperk. Dit gevoel gun ik jou ook!

Nieuwsgierig  geworden? Ervaar het zelf. Je bent van harte welkom bij mij in de salon!

Lieve groet

Sanne